Попались: Крейсер США затримав в Аравійському морі судно з новітнім російським і китайським озброєнням (відео)

Американський ракетний крейсер USS Monterey ВМС США затримав в Аравійському морі судно без розпізнавальних знаків і вилучив незаконну зброю російського та китайського виробництва. Про це повідомляє пресслужба Центрального командування ВМС США, передають Патріоти України.

Американські військові виявили незаконний вантаж під час планового огляду судна, що проводиться в міжнародних водах відповідно до міжнародного звичаєвого права.
Затримання відбулося 6-7 травня в міжнародних водах Аравійського моря. На судні без розпізнавальних знаків перебувала велика партія зброї, склад якої включав десятки російських протитанкових керованих ракет, тисячі китайських штурмових гвинтівок, сотні кулеметів, снайперських гвинтівок і гранатометів, а також оптичні приціли. Кому належить вантаж та для чого призначалася зброя наразі з'ясовують. Екіпаж судна відпустили після допиту. Вилучене озброєння збираються утилізувати.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...