Кремль таки оголосив мобілізацію - вже відомо, коли "гарматне м'ясо" кинуть у бій проти України

Російська влада почала проводити мобілізацію для збільшення кількості строковиків. Їх хочуть відправити на війну проти народу України вже у квітні, передають Патріоти України.

Відповідне рішення ухвалило Міністерство "оборони" Росії. Це підтверджує документ, який оприлюднили в мережі 26 березня. Це вже почали називати використанням додаткового "гарматного м'яса".

Путін відчув неготовність своєї армії

У наказі Міністерства вказано, що мобілізація необхідна для забезпечення "готовності військових формувань", які воюють в Україні. Тобто непідготовлених призовників почнуть масово посилати на загибель в чужій країні. Молодих хлопців для служби збирають у трьох областях країни-агресора:

  • Курській;
  • Брянській;
  • Білгородській.

"Перейшли на сталінських формат"

Тобто обрали регіони, які межують з територією нашої держави. Щодо цього досить різко висловився радник голови МВС України Антон Геращенко.

На війну в Україну Росія відправляє м'ясо 2004 року народження. Це повний провал бліцкригу та перехід на сталінський формат ведення війни – закидання м'ясом недосвідчених призовників, – написав Геращенко.

Перекидати юних призовників на так звану "військову операцію" будуть уже з 11 квітня. Слід зауважити, що представники влади України казали, що таке невдовзі буде відбуватися. Проте рупори Кремля переконували, що це неможливо, а також називали ці заяви "пропагандою".

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...