Кремль заборонив ЗМІ піднімати "коронавірусну паніку", або "Капець підкрався непомітно": Росіяни натовпами рвонули до Криму на подаровані Путіним "канікули"

Місцеві звернули увагу на характерне московське "акання" приїжджих.

Після того, як президент Росії Володимир Путін оголосив неробочими дні з 28 березня по 5 квітня, пояснивши це необхідністю запобігти поширенню коронавірусної інфекції, в окупований Крим поїхали натовпи росіян, які скористалися несподіваними канікулами. Повідомлення про переповнені набережні і відкриті всупереч постанові окупаційної влади заклади громадського харчування, публікують в соцмережах користувачі з різних міст півострова, передають Патріоти України.

Скрін з відео камери спостереження на Набережній в Ялті демонструє, що небезпека підхопити коронавірус, не зупиняє людей від прогулянок.

Переповнені туристами, що приїхали з Росії, прибережні райони в Гурзуфі. Багато прибулих спостерігають також місцеві жителі в Севастополі.

"У місті закрилося тільки близько 20% шалманів, і ще враження таке, що на вулиці вийшли і виїхали взагалі всі, навіть неходячі", - пише в Twitter користувач з Феодосії, звертаючи увагу на характерне московське "акання" приїжджих.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...