Кремлівських ставлеників погрожують винести на вилах: У окупованій Макіївці поновилися "землетруси"

Жителі міста в люті, так як поштовхи буквально руйнують місто.

У окупованій Макіївці. Фото: соцмережі.

У Макіївці поновилися підземні поштовхи, яких не було останній місяць. Трясе останні 4 дні майже щодня. І "землетруси" дуже істотні. Так, вранці 11 грудня макіївчани масово написали про новий поштовх, передають Патріоти України.

"Это уже третий с момента возобновления работы на шахте "Калиновская-Восточная" подземный толчок… Все как по накатанной, как до остановки шахты, стабильно, раз в сутки, утром, либо ближе к полночи. Позавчера толчок был сильный, почувствовали его даже шахтеры под землей, в лаве, а вчера и сегодня - куда более слабее, но все же, они возобновились", - пишуть в соцмережах.

Жителі міста в люті, так як поштовхи буквально руйнують місто. Будинки та будівлі отримали критичні пошкодження і можуть в будь-який момент обрушитися, поховавши під уламками цивільних. Примітно, що за словами окупантів, поштовхи нібито ніяк не пов'язані з роботою шахти. Що, очевидно, неправда.

"Полностью прекратились они (толчки) лишь на время простоя шахты "Калиновская- Восточная" с 11 ноября по 7 декабря 2019 года. С возобновлением работы шахты - толчки вернулись к прежней периодичности, мощности, все начало повторяться", - повідомили макіївчани.

Чому поштовхи відбуваються, "ДНРівці" також відмовляються повідомляти. Соціальна напруженість в місті зростає. Кремлівським ставленикам відкрито погрожують, що "кинуть на вила", "винесуть з міста", "здадуть ЗСУ", якщо все не припиниться. Місто, як на "пороховій діжці".

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...