Крім західних областей: Зеленський з величезною перевагою випереджає Порошенка

Електоральний показник Зеленського постійно зростає, при цьому показник чинного президента залишається незмінним.

Зеленський впевнено може перемогти? Ілюстрація: соцмережі.

Майже дві третини опитаних виборців, які збираються голосувати і визначилися, у другому турі виборів президента мають намір віддати голос за шоумена Володимира Зеленського, чий рейтинг випереджає рейтинг глави держави Петра Порошенка більш ніж удвічі. Про це повідомив заступник директора соцгрупи "Рейтинг" Любомир Мисів, представляючи результати опитування, проведеного з 5 по 10 квітня, передають Патріоти України.
На питання, за кого з двох кандидатів ви будете голосувати у другому турі, всі респонденти відповіли так: 51% - за Зеленського, 21% - за Порошенка. Ще 18% не визначились, 10% сказали, що не братимуть участі у виборах.

Серед тих, хто збирається голосувати, результати такі: 61% - Зеленський, Порошенко - менше 25%. Серед тих, хто має намір голосувати і вже визначився, результат був би таким: 71,4% - за Зеленського і 28,6% - за Порошенка. Мисів зазначив, що електоральний показник Зеленського постійно зростає, при цьому показник Порошенка залишається незмінним.

Зеленський лідирує серед всіх вікових груп виборців, навіть в старших. Якщо говорити про регіональний аспект - то у Зеленського найміцніші позиції на сході і півдні України, також в центральних областях. У західних областях у нього однакові показники з Порошенком.

61% опитаних вірять в те, що наступним президентом України буде Зеленський, 17% - Порошенко, ще 22% не визначилися із цим питанням.

Джерело: LIGA.net

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...