Кров була не тільки на стінах, а навіть на стелі: Моторошні подробиці загибелі багатодітної матері, яку забив чоловік

На Чернігівщині на очах дітей чоловік забив до смерті свою цивільну дружину. Допомоги від поліціі, на яку розраховували діти, не дочекалися. Про те, чи можна було уникнути смерті молодої багатодітної матері - 18 листопада йдеться в сюжеті ТСН.19:30, передають Патріоти України.

Коли саме у родині почався скандал - невідомо. Але о 8 вечора - 9-річний хлопчик зателефонував на "102". На поліцію троє дітей так і не дочекалися. Мама померла вже після опівночі на очах у власних дітей.

У поліції кажуть: патруль виїхав негайно. Але дитина не назвала прізвища. І це ускладнило пошуки. "Поліцейські кілька разів телефонували на мобільний телефон з якого надійшов виклик на "102" , адже вулиці з такою назвою у селі не існує . Також у населеному пункті відсутні переважно таблички з назвами вулиць, що ускладнювало пошук, поліцейські заїхали у три хати, але ніхто не знав таку адресу", - запевняють правоохоронці.

У Кладьківці - хат зо три сотні. З них ледь не половина - порожні. Рідна сестра загиблої Ірини Крутько - Олена Гурин каже, що її племінник, справді сказав стару назву вулиці. Але уточнив, що тут є діти. Багатодітних родин у селі не більше десятка.

Підозрюваного у вбивстві цивільної дружини 44 річного Сергія Хаустова оголошено в загально державний розшук. Після смерті співмешканки він втік з дому без документів та телефона. Але перед цим зателефонував колишньому голові села з новиню про смерть дружини. Вже о першій ночі той викликав поліцію.

Нині село вже вкотре прочісують три десятки нацгвардійців. Підозрюваний не місцевий, родом із Запоріжжя, до Кладьківки приїхав років зо п'ять тому на роботу. Тут шукали трактористів. Добре заробляв. Найменша, четверта дитина - у цивільного подружжя - спільна.

Ірина померла від забоїв та кровотечі. ЇЇ тіло, кажуть рідні, було чорним від синців. Знущання тривало не менше 5 годин. "Усі три-чотири години бив, він змушував її вставати, змивати кров свою, іти вмиватися, а потім знову бив. Там вся хата у бризках крові. Потім він змив усе сам... Але кров на стінах, на стелі...", - розповідає сестра загиблої.

З'ясувалося, що на виклик дитини приїжджало двоє патрульних. Один екіпаж обслуговує орієнтовно 20 сіл. Їхній керівник наразі на лікарняному. У селі всі переконані - трагедії можна було б уникнути. Старосту села ні поліція, ні дільничний того вечора, коли патруль не міг знайти місця трагедії, - не потурбували.

"Вночі ніхто на дзвонив. Цю інформації я ранком дізнався. Зв'язок у нас з поліцією і дільничним налагоджений, є телефони ... Прекрасно знаю, де вони (родина загиблої - Ред.) живуть і зміг би іх провести", - зазначає староста села Микола Глушко.

Рідні загиблої Ірини Крутько написали заяву у ДБР. Поліція проводить власне службове розслідування. Сиріт під опіку вІзьмуть родичі. Вони також сподіваються, що винних у смерті, яку б можна було відвернути - буде покарано.

Джерело: ТСН.ua

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...