Кров мирних мешканців зішла із рук? На волю виходить бойовик-коригувальник вогню по Маріуполю

15 серпня виходить на волю Валерій Кірсанов, корегувальник вогню терористів по мікрорайону Східний у Маріуполі. Про це заявив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Засуджений на 9 років покидьок Кірсанов, корегувальник вогню по мікрорайону Східний у Маріуполі, сьогодні виходить на свободу. Він відбував покарання згідно з вироком суду від 18 червня 2019 року, але за "законом Савченко" сьогодні виходить на свободу", - йдеться у повідомленні. "І кричати вже запізно, кричати потрібно було, коли цей ганебний закон за наявною інформацією лобіювала група "злодіїв в законі" та лідерів злочинних організацій, а сьогодні винний в вбивстві 31 мирного мешканця Маріуполя та пораненні 117 наших громадян виходить на волю.

Ми всі разом несемо відповідальність за цей закон, бо тоді, коли правоохоронці виступили проти цього, нікому це було не потрібно, просто вдали, що не почули", - додав Аброськін.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...