Кров на руках - не завада? Зеленський призначив у керівництво СБУ підозрюваного у вбивствах майданівців, - Бутусов

"Володимир Зеленський вирішив повністю зганьбити чергову річницю Майдану. Таку думку в Facebook висловив журналіст і громадський активіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Один з ватажків Антимайдану Олег Татаров у президента керує правоохоронцями та судами, а один з безпосередніх керівників розгону Майдану Олександр Кукса, який проходить по справі розстрілів майданівців, щойно призначений начальником Департаменту захисту національної державності.

До речі, співробітники управління "Т" здійснювали відкрите стеження за мною під час Майдану, чому є свідки. Перевірені часом кадри, справжні "нові обличчя" діючої влади".


Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...