Кров на стінах та "послання" ЗСУ: У Тростянці окупанти влаштували камеру тортур у підвалі вокзалу (фото, відео)

Керівництво "Укрзалізниці" виявило на залізничному вокзалі у Тростянці на Сумщині страшну знахідку. Як виявилося, там було розміщено штаб російських загарбників, а в підвалі - камеру для тортур, передають Патріоти України.

Про це вTelegram повідомив екснардеп та журналіст, член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко, нагадавши, що місто місяць було під окупацією. За його словами, на стінах катувальні досі залишилася кров і "послання" ЗСУ.

"Кров все ще залишилася на стіні. Тут же були зроблені дивні малюнки – російський солдат, літак, що скидає бомбу, хрест, змія та напис Russia", – повідомив Лещенко.

Він зазначив, що на цьому знахідки не закінчилися – на другому поверсі вокзалу, прямо на стіні в кімнаті відпочинку росіяни намалювали карту військової операції та образи на адресу 93-ї бригади "Холодний Яр"

"Але в підсумку саме ці воїни і вибили нечисть із Тростянця, перетворивши їх на сміття. Тільки днями були виявлені останні останки тіла одного із загарбників — відірвану ногу. Знайшли її… на даху вокзалу", – зазначив член спостережної ради УЗ. Він запевнив, що тепер компанія планує здивувати всіх темпами відновлення інфраструктури в Тростянці.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...