Крутіше будь-якого кінобойовика: Брутальні пристрасті під час абордажу спецназом субмарини з 17 тоннами кокаїну (відео)

Берегова охорона США затримала приватний підводний човен, на борту якого перебували 17 тонн кокаїну вартістю 569 мільйонів доларів, зазначають Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався ще 18 червня в східній частині Тихого океану. На кадрах видно, як озброєні і обладнані приладами нічного бачення військові стрибають на підводний човен і з лайкою вимагають відкрити люк. В результаті злочинцям довелося підкоритися вимогам.

Відзначимо, що мексиканські і колумбійські наркокартелі для контрабанди кокаїну з Південної Америки в США використовують найрізноманітніші методи - від тунелів, виритих під кордоном, до легкомоторних літаків і міні-субмарин.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...