Крутіші за "Велюр": Клуб завгоспа Нацполіції під Києвом працював у карантин вихідного дня (відео)

Журналісти викликали поліцію — вона приїхала і поїхала.

Клуб відпочинку NAVY під Києвом, який належить синові начальника Департаменту управління майном Нацполіціі Івана Наумова, працював під час карантину вихідного дня. Про це йдеться в розслідуванні Bihus.Info, передають Патріоти України.

Журналісти зафіксували, як увечері в суботу, 14 листопада, до клубу почали з'їжджатися відвідувачі. На вході до закладу стояв охоронець, а половина місць на парковці були зайняті. Серед припаркованих машин журналісти помітили білий Chrysler, яким користується сам Іван Наумов.

За підрахунками журналістів, лише за годину клуб відвідали 20 осіб. Оскільки з 14 листопада в Україні діє карантин вихідного дня, вони викликали поліцію. Патрульні приїхали за 15 хвилин: до них вийшов чоловік, схожий на помічника Наумова. Після короткої розмови чоловік повернувся до клубу, поліцейські зайшли за ним.

Незабаром чоловік, схожий на помічника Наумова, відігнав з парковки Chrysler. В цей час на парковці, де стояв автомобіль журналістів, вимкнули світло, а невідомі з погрозами почали вимагати від них залишити територію. Патрульні пізніше заявили розслідувачам, що їх не пустили на територію клубу, а адміністрація запевняла, що заклад працює навинос. Після цього поліція поїхала.

За даними Bihus.Info, клуб відпочинку NAVY в кінці липня відкрив син Івана Наумова. Наумов заявив, що син узяв гроші з сімейного бюджету, але не задекларував витрат на покупку клубу. Журналісти пишуть, що Наумова теж часто бачили в закладі.

"Ми повинні співпрацювати": Влада Литви підтримала ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку

вівторок, 30 квітень 2024, 9:55

Президент Литви Гітанас Науседа та прем’єр-міністр Інгріда Шимоніте підтримали ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку, які проживають за кордоном, передають Патріоти України. На думку Науседи під час дискусії на радіо LRT, Україна повинна...

Все для фронту, все для перемоги: Український виробник пластикової тари залучив ветеранів авіабудування та організував виготовлення далекобійних БПЛА

вівторок, 30 квітень 2024, 9:05

В ангарі на заході України кілька десятків робітників збирають безпілотники, які використовують для нанесення ударів в далекому тилу Росії, оповідає Своїм читачам The Wall Street Journal . Власник заводу з виготовлення дронів попросив не розголошувати...