Кричали "ДНР", вперед!": У Києві затримали ірландців-сепаратистів з "георгіївськими стрічками" (фото)

Обом іноземцям заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

В аеропорту "Бориспіль" під час проходження контролю були виявлені двоє громадян Ірландії, які під час посадки літака вигукували фразу "ДНР, вперед!". Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України, при посадці іноземці також дістали символіку РФ і георгіївські стрічки, передають Патріоти України.

Прикордонники встановили, що обидва прилетіли в Україну як туристи. На одному з ірландців була футболка з символікою РФ. За його словами, він приїхав в Україну до дівчини, але зв'язку з нею у нього немає.

Більше того, перед перельотом до Києва затриманий ірландець перебував у Росії. При огляді багажу іноземців прикордонники виявили речі, що мають пропагандистський та провокаційний характер. Обом ірландцям заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...