Кричали "пішла геть" і погрожували виселити: Туристка з Росії поскаржилося на "русофобію" в Туреччині

Жінка з країни-агресора, Росії, яка приїхала з сім'єю відпочивати на турецький курорт Кемер, стверджує, що терпіла нестерпну "русофобію" від персоналу в місцевому готелі Fame Residence Goynuk. Такий обурений відгук вона залишила на платформі "Яндекс. Дзен", передають Патріоти України.

За її словами, особливо наполягав в "русофобії" один з адміністраторів готелю. "Ламаною російською мовою він став кричати на мене, махав рукою, щоб я "пішла геть". І постійно повторював: "та хто ти така!". У Туреччині була раз 100! Останні роки взагалі подорожували з чоловіком на машині самостійно по різних куточках країни. Завжди було прекрасне ставлення до нас. Цього разу теж готель вибирала дуже довго, читала відгуки, вивчала фото. В результаті огидне ставлення персоналу!"- обурювалася туристка з країни-агресора.

Крім того, адміністратор готелю нібито постійно погрожував виселенням їй та її родині. "Я не на жарт злякалася, бо читала пару негативних відгуків про цей готель, але не повірила, а даремно. Там одна жінка написала, що в готелі русофобія і їх родичів вигнали з цього готелю! Висновок: ставлення до росіян погане і, на жаль, я і моя сім'я відчули це по повній", – підсумувала туристка.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....