Кричали про "бандерівця": Українець довів до істерики пропаган**нів Путіна на росТБ (відео)

Український експерт Вадим Трюхан вивів із себе російських пропагандистів Євгенія Попова і його дружину Ольгу Скабєєву. Інцидент стався в ефірі програми "60 хвилин", передають Патріоти України.

Пропагандисту не сподобалося те, що говорить Трюхан і він вирішив вигнати його зі студії. При цьому українець досить спокійно висловлював свою думку, проте у Попова не знайшлося, чим парирувати. "Геть зі студії!" – обурився росіянин.

"Вигнав Трюхана. Переконаний бандерівець повірив у себе, вирішив раптом, що респектабельна передача – це генделик, де можна нести маячню, забризкуючи слиною стіни", – написав пізніше пропагандист у соцмережах.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...