Кричав і плакав: У Запоріжжі вчитель жорстоко побив учня в школі

Випадки буллінга в Україні тривають. І не тільки з боку дітей до дітей. Вчителі дозволяють собі негідну і хамську поведінку по відношенню до своїх підопічних. Так, в Запоріжжі на очах у всіх школярів вчитель побив дитину. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Ху*ше Запоріжжя", передають Патріоти України.

Насильство над дитиною відбулося у школі №92. Викладача звуть Панчоху Р. В. "Школа 92, вчитель Панчоху Р. В. Керівництво не діє, це не перший випадок насильства над дітьми", - написали під відео.

Відео можна подивитися тут.

Свідки конфлікту не намагалися розборонити учасників бійки, тільки знімали на камери мобільних телефонів. Учень, якого вчитель вдарив, вийшов у коридор, а за ним пішов і педагог. В ході бійки учасники завдали шкоди меблів. Також на відео чутно, як школяр, якого бив вчитель, голосно кричав і навіть плакав.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...