Кричить і просить відкрити їй очі: У Броварах під час аварії вертольота сильно постраждали 7-річна дівчинка та її мама

Вранці 18 січня мешканка Броварів Київської області Олена Бреус, як завжди, привела 7-річну Сашу до дитячого садка. Вона тільки встигла переодягнути дитину, як вогнева хвиля збила їх з ніг, передають Патріоти України.

Мама і дочка, що дивом вижили, перебувають у реанімації опікового центру Києва. Найближчим часом їх заберуть до Австрії для подальшого лікування

Вогнева хвиля збила з ніг

У реанімації Київського опікового центру продовжують перебувати діти та їхні батьки, хто опинився вранці 18 січня у дитячому садку "Джерельце" у Броварах. Більшість із них медики відправляють для подальшого лікування до Європи.

Серед постраждалих – мама Олена Бреус із 7-річною донькою Сашею. Як розповів нам батько дівчинки Олександр Бреус, того ранку дружина, як завжди, повела дочку в дитячий садок."У групі вже були діти, батьки. Дружина присіла на лавочку біля шафок і перевдягла доньку, якраз взула їй капці. Сама вона була у верхньому одязі. І тут усі почули страшний гул, а потім вогнева хвиля буквально увірвалася в приміщення, збила з ніг. Дружина каже, що тільки встигла собою прикрити Сашеньку. Почався хаос, крики, всі побігли рятуватися. Вони теж встигли якось вискочити звідти", – каже батько.

У дитини постраждали голова та обличчя

Пальто, яке було на Олені, одразу ж згоріло, сильно обгоріли руки. У маленької Саші серйозно постраждала голова, обпалене обличчя. Добрі люди своєю машиною відвезли маму з донькою до лікарні, вони були практично голими, оскільки весь одяг на них згорів. Нині вони у реанімації Київського опікового центру.

"У доньки сильні набряки, не розплющуються очі, губи. Вона намагається говорити, кричить: "Відкрийте очі". Все розуміє, що з нею сталося", – говорить батько дитини.

Саша дуже розвинена дівчинка, яка з трьох років рахує, читає. Має дуже гарну пам'ять, вона пам'ятає навіть номери машин, які бачила рік тому. Добре пам'ятає адреси будинків.

Найближчим часом маму з донькою відправлять на лікування до Європи, найімовірніше, до Австрії. Допомогти сім'ї можна, переказавши гроші на картку тата 4149 4393 1743 4490 Олександр Бреус.

Нагадаємо, 18 січня вранці у місті Бровари Київської області сталася аварія вертольота, на якому керівництво МВС України летіло в одну з гарячих точок. У гелікоптері загинуло 10 людей (пасажири та члени екіпажа). Серед них міністр Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін.

Усього ж жертв 14, серед них одна дитина. Вертоліт під час падіння зачепив будівлю дитячого садка, а потім упав і згорів біля багатоповерхового житлового будинку. До лікарні у Броварах доправили 24 постраждалих, 10 із них перевели до Київського опікового центру.

Джерело: Обозреватель

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...