Крихітний пес врятував життя хазяїну з інсультом - фото їхньої зустрічі зворушують до сліз

Героєм можна стати незалежно від розміру, і метис чихуахуа на прізвисько Бубу - найкраще тому підтвердження. Кмітливий пес врятував життя хазяїну, коли у того стався інсульт, і тепер про нього дізнався весь світ, передають Патріоти України.

86-річний ветеран ВМФ США Руді Армстронг знаходився в плавучому будиночку, коли відчув себе погано. "Я сів у крісло, випив кави, а отямився вже після обіду. Я навіть не міг встати: моя рука і нога не рухалися", - розповів чоловік лікарям.

Розуміючи, що у нього інсульт, і він не зможе дотягнутися до телефону, щоб покликати на допомогу, Армстронг уважно подивився на собаку Бубу і сказав: "Піди приведи Кіма, приведи мені допомогу". Собака зрозуміла, що мова йде про добре знайомого їй начальника доку, який трудився по-сусідству, і незабаром повернулася з підмогою. Докмейстер викликав швидку, і Армстронга доставили в лікарню.

Зараз чоловік відновлюється після інсульту, а лікарі, розчулені його історією, організували йому зустріч з Бубу. Фотографіями їхнього возз'єднання працівники Реабілітаційної лікарні Східної Кароліни поділилися в Facebook.

"Руді дуже вдячний за турботу, яку йому тут надали, але він не фанат нашої ковбаси з індички, - розповіли вони про стан пацієнта. - Ми дякуємо йому за службу нашій країні і за те, що він дозволив нам поділитися історією про Бубу, чудо-щеня!"

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...