Крики чули три поверхи: Спливли моторошні деталі загибелі дитини в дитсадку Запоріжжя (фото, відео)

У Запоріжжі сталася жахлива трагедія в нелегальному дитсадку - там померла однорічна дівчинка, якій раптово стало погано. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

За попередніми даними, дівчинка посварилася з однолітком, який сильно вкусив її. Вона заплакала, і від стресу у неї почалася блювота, але замість того, щоб надати дитині допомогу, вихователька вирішила укласти її спати. Істерику дитини чули навіть трьома поверхами нижче.

Відзначається, що дитини не стало буквально через кілька хвилин. За словами батьків, які примчали на місце, медиків у приміщенні не було, але інші батьки виводили своїх дітей.

"Я коли зайшов до кімнати перший, я намагався зробити їй штучне дихання. Вона вже була ледь тепла. Тобто те, що вона (вихователь, - "Апостроф") приховувала і скільки це все відбувалося, - на думку не налазить", - розповів батько дівчинки Едуард Гак.

Приватні ясла працювали в трикімнатній квартирі на 8-му поверсі. Туди приводили до десяти дітей у віці від одного до двох років. Господиня садка обіцяла прогулянки, ігри і підготовку до звичайного дитсадку.

Дитина, яка загинула, був перший день у садку, переглянути всі документи і підписати угоду батьки збиралися ввечері. Сусіди кажуть, що садок працював кілька років і доба в ньому коштувала 200 гривень.

Правоохоронці розслідують справу як вбивство і перевіряють законність діяльності ясел. За попередніми даними, ні відповідної освіти, ні дозвільних документів вихователька не мала.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...