"Крим - наш!": Олексій Панін з оголеною дівчиною "привласнили" анексований півострів (фото)

Скандальний російський актор Олексій Панін, який недавно заявив про свою бісексуальність, опублікував у своєму Instagram фото з окупованого Росією українського Криму, повідомляють Патріоти України.

«Крим наш! Крим належить всім вільним і щасливим людям!» - підписав Олексій Панін знімок з дівчиною топлес. При цьому в геолокації соцмережа вказує, що Крим - це Україна.

У коментарях підписники Паніна по-своєму розцінили вислів актора: «Лёха, красава! Крым — это Украина!», «Молодец, Лёша. суперфотка и девочка молодая и красивая, а вату отправляй в бан», «А ты, Панин, проститутка».


Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...