"Крим не наш, змиріться з цим, бл*дь. Кого нам слухати? Наше українське ла**о слухати?": Київська студентка захистила Басту і образила українців (відео)

Студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка Анастасія потрапила у скандал через те, що встала на захист російського репера Басти (Василя Вакуленко), якого нещодавно помітили в столиці. Дівчина заявила, що Україні не вдасться повернути окупований Крим. Відповідне відеозвернення киянка опублікувала на сторінці в Instagram-stories. Про ситуацію розповіла волонтерка Анна Ісламова у Facebook, передають Патріоти України.

"Вгамуйтеся! Він – артист. Те, що він виступав у Криму, нічого не означає. Він (Крим) уже не наш, змиріться з цим бл*ть", – заявила Анастасія. Потім дівчина образила українців і назвала народ " бидлом та ганьбою". На думку студентки, в Україну давно не приїжджають "нормальні виконавці". "Кого нам слухати? Наше українське ла**о слухати? Я не виводжу, у мене вуха в'януть від цього ла**а. Просто дикуни", – додала Анастасія.

Нагадаємо, що Басті заборонили в'їзд в Україну в 2017 році терміном на три роки, після того, як він відвідував із концертами окупований Росією Крим.

Вже у вересні 2020 року Мінкульт вилучив Вакуленка зі списку осіб, яким заборонено в'їзд в Україну. Тоді наголошувалося, що це відбулося за поданням Служби безпеки України. Також раніше стало відомо, що репер Баста планував провести концерт у Києві, який мав відбутися влітку 2021 року.

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...