Кривава бійня: У Миколаєві на АЗС застрелили трьох осіб (фото)

У середу, 18 вересня, в Миколаєві на автозаправній станції застрелили трьох осіб. Про це пише прес-служба Нацполіціі області, повідомляючи, що тіла людей з вогнепальними пораненнями були знайдені на АЗС, передають Патріоти України.

Відзначається, що повідомлення про про виявлення тіл працівників АЗС надійшло в поліцію близько 12:20.

"Зараз на місці події, на чолі з керівництвом ГУНП в Миколаївській області, працюють спіробітніки слідчо-оперативної групи Інгульського відділу поліції, слідчі, оперативники Головного управління, криміналісти, кінолог зі службовим собакою, експерти", – йдеться в повідомленні.

Всі обставини злочину встановлюються. У Миколаєві ввели спеціальну поліцейську операцію "Сирена". Відомості про подію внесені до ЄРДР в ст. 115 КК України "Умисне вбивство".

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...