Кривава драма у Новосибірську: Леви напали на дресирувальника під час циркової вистави (відео)

Кривава драма розігралася 22 травня на арені цирку в Новосибірській області. Уральська трупа, яка приїхала на гастролі в селище Мошково, збиралася показати шоу з африканськими левицями. З невідомих причин, хижачки напали на дресирувальника. Відео назводить Telegram-канал 360TV, повідомляють Патріоти України.

Чоловік зумів відбитися від тварин, але отримав травми руки і ноги. Дресирувальника забрала швидка допомога. У лікарні йому наклали пов'язку на рани і відпустили додому.

Судячи з відео Telegram-каналу Mash_Siberia, дресирувальниковы пощастило, завдяки його власній швидкій реакції і втручанню помічників.

Глядачі покидали зал поспіхом. Деяким сім'ям теж знадобилася швидка допомога через пережитий шок. Циркові вистави в Мошково відновляться, але номера «Африканські левиці» в програмі вже не буде. П'ятирічна левиця Вега, ініціаторка нападу, від виступів відсторонена назавжди — її віддадуть в зоопарк. Спокійнішу Санту, можливо, залишать в цирку.

Сам дресирувальник не знає, що могло стати причиною агресії левиць. «Такі випадки, як сьогодні, відбуваються дуже рідко. Але тварини є тварини», — пояснює він в коментарі НГС.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...