Кривава ДТП на Львівщині: Авто влетіло в зупинку з людьми, є жертви (фото)

Мешканець Сколівського району виїхав за межі проїзної частини дороги на зупинку та скоїв наїзд на 42-річну жінку та її доньок.

ДТП на Львівщині. Фото: прес-служба Нацполіції.

В неділю, 21 липня, близько 6.50 на автодорозі Київ – Чоп, у селі Козьова Сколівського району (Львівська область), трапилася дорожньо-транспортна пригода: авто в'їхало в зупинку та збило жінку із двома дітьми, повідомляють Патріоти України.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля "Рено Трафік", 19-річний мешканець Сколівського району, виїхав за межі проїзної частини дороги на зупинку та скоїв наїзд на 42-річну жінку та її доньок віком 12 і 4 років. Після цього авто з’їхало у кювет та перекинулося, написала прес-служба поліції Львівської області.

Мешканку Сколівського району та двох дітей із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Незважаючи на зусилля медиків, жінка померла, діагнози дітей уточнюються. За цим фактом відкрили провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Поліцейські встановлюють обставини ДТП, також вирішується питання про затримання водія в порядку ст.208 КПК України.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...