Кривава любовна драма на Миколаївщині: Чоловік застрелив трьох людей і наклав на себе руки (фото)

На Миколаївщині, чоловік застрелив двох знайомих жінок і чоловіка, після чого вчинив самогубство. Як повідомили в обласному управлінні поліції, дзвінок від сусідів про постріли на території обійстя у смт Арбузинка надійшло на спецлінію 102 увечері 9 червня, передають Патріоти України.

На місце події невідкладно прибули керівництво главку поліції та спецпризначенці. Правоохоронці встановили, що 24-річний чоловік у ході сварки із знайомою здійснив постріли з вогнепальної зброї в бік жінки, її матері та її співмешканця. Усі троє загинули на місці події.

Після скоєного зловмисник застрелився, тож мотиви його вчинку залишаються невстановленими. За отриманою інформацією, загиблі не були пов'язані з вбивцею родинними зв'язками, молодша зі вбитих жінок була його знайомою, старша — матір'ю загиблої, а чоловік — співмешканцем.

Нині тривають слідчі дії, кримінальне провадження розпочатого за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Поліція встановлює всі обставини події.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...