Кривава помста: Росіянина вбили через конфлікт 30-річної давності

Батько одного загиблого хлопця заборонив мстити за злочин, поки він живий...

Житель російської республіки Інгушетія, застрелений у власному дворі, став жертвою кривавої помсти за події, які відбулися в 90-х роках. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України.

У 90-х роках загиблий став учасником аварії біля селища Сурхахі: він зачепив інший автомобіль, в якому знаходився син відомого богослова. За це родичі молодого чоловіка сильно побили винуватця ДТП. А потерпілий пообіцяв помститися — і через деякий сина богослова вбили.

Батько загиблого хлопця заборонив мстити за злочин, поки він живий. Однак кілька років тому богослов помер, а на спеціальній комісії в Магасі старійшини спробували примирити ворогуючі родини.

Однак сторона богослова не погодилася відмовлятися від помсти, бо, на їхню думку, опоненти за 30 років не визнали провину у вбивстві молодої людини і не назвали ім’я вбивці.

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...