Криваве Різдво: На Донбасі напередодні великого свята загинули двоє військових, один - поранений

Впродовж доби 5 січня проросійські бойовики 4 рази обстріляли українські позиції. Двоє українських військових загинули, ще один воїн отримав тяжкі поранення, передають Патріоти України.

Окупанти гатили із заборонених мінськими домовленостями мінометів, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє штаб ООС. Один український воїн загинув через ворожий обстріл.

Окрім цього, в районі населеного пункту Хутір Вільний, внаслідок наїзду на невідомий вибуховий пристрій (ймовірно протитанкова міна ТМ-62) стався підрив військового вантажного автомобіля ГАЗ-66, який здійснював заходи з логістичного забезпечення, – повідомляють у штабі. В результаті вибуху один військовослужбовець загинув на місці, ще один отримав тяжкі поранення.

Де стріляли бойовики:

  • поблизу Водяного;
  • Павлополя;
  • Гнутового;
  • Кримського.

Від початкуцієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли.
З початку доби втрат з нашого боку немає.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...