Криваві гроші воліють тримати подалі від рідних скреп: Родина конструктора російських "Ланцетів" має квартиру у центрі Лондона, а син успішно працює за кордоном, - ЗМІ

Сім'я російського конструктора Олександра Захарова, який сконструював дрон-камікадзе "Ланцет" для армії РФ, володіє квартирою за майже 2 млн доларів у центрі Лондона, а син Захарова Лаврентій працює в Інституті проблем роззброєння ООН.

"Поки конструктор Олександр Захаров озброює російську армію, його син Лаврентій Захаров працює в Інституті проблем роззброєння ООН.

Дружина і син творця російських бойових дронів "Ланцет" Олександра Захарова - Світлана і Лаврентій Захарови - з 2018 року володіють в елітному районі Лондона квартирою вартістю 1,5 млн фунтів стерлінгів (майже 2 млн дол. - ред.).

Велика Британія ввела санкції щодо компанії - виробника дронів, ТОВ ЦСТ, але не щодо сім'ї Захарових", - пише видання "Важные историй"

Повідомляється, що у бізнесі з виробництва дронів бере участь сім'я Захарова - дружина Світлана, син Микита і дочка Марія.

Так, для виробництва "Ланцетів" використовують іноземні комплектуючі, які заборонено поставляти в Росію через санкції.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...