Криваві злочини Х**ла. Бойовики зізналися, що самі обстрілювали мирних мешканців та Луганську ТЕС: СБУ опублікувала перехоплені розмови

Найманці Російської Федерації зізналися, що днями вони самі обстрілювали населені пункти на Донбасі та мирне населення. Зокрема вони підтвердили, що їхні снаряди влучили у Луганську ТЕС, через що місто Щастя залишилося без світла, води й тепла, зазначають Патріоти України.

Служба безпеки України опублікувала перехоплені розмови найманців РФ та мешканців ОРДЛО, які обговорювали загострення на Донбас. Їх вдалося отримати під час контррозвідувальної роботи СБУ.

Жителі окупованих території розповідали, що не чули жодних прильотів снарядів, лише вильоти. Крім того, за їхніми словами, у низці населених пунктів насправді було тихо, в той час як пропагандисти РФ заявляли про обстріли цих міст і сіл нібито з боку ЗСУ.

Вони також зазначали, що українські військові не відповідали на провокації бойовиків, що зі свого боку дуже дивувало окупантів.

Російські найманці також говорили про те, що це вони влучили "в будку в Росії". У ФСБ РФ згодомназвали це "обстрілом їхнього прикордонного пункту" у Ростовській області, а мережавідреагувала на фейк хвилею жартів.

Йшлося у розмовах бойовиків і про скупчення російських військ поблизу українського кордону. Вони обговорювали кілометрові колони військової техніки РФ, а також прибуття чеченців із "полку Кадирова", які зайняли позицію на митниці між Україною та Росією.

"Матеріали розсекретили й оприлюднили із дозволу слідчих СБУ, щоб показати, хто насправді відповідальний за нагнітання ситуації на сході України", – зазначили в СБУ.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...