Криваві злочини тривають: Окупанти на Донеччині вбили жінку і заволоділи її житлом

На тимчасово окупованій частині Донеччини російські загарбники вчинили черговий тяжкий злочин. Вони вбили жінку літнього віку у селі Микільське Волноваського району. При цьому загарбники заселилися у будинок, в якому жила їхня жертва. Про це повідомили у русі "Жовта Стрічка", передають Патріоти України.

"Активісти руху "Жовта Стрічка" повідомляють, що у селі Микільске, Волноваський район Донецької області була вбита окупантами жінка літнього віку. Після вбивства, росіяни не лише залишили місце злочину, але й нагло заселилися в її домівку, демонструючи повне нехтування людським життям та правами. Місцева окупаційна адміністрація лише сприяє таким злочинам", – зазначено у повідомленні.

У "Жовтій Стрічці" назвали цей злочин "частиною ширшого паттерну насильства та репресій", які російські загарбники сисстематично вчиняють проти цивільних українців на тимчасово окупованих територіях нашої держави. Кожен такий злочин активісти ретельно документують і доносять до світової спільноти задля їх засудження на міжнародному рівні. "Якщо ти, або твої знайомі стали свідками злочинів рашистів — повідомляй нам у чат-бот "Очі", – наголосили у "Жовтій Стрічці".

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...