Кривавій машині Путіна дуже треба кадри: Окупанти закривають Крим, щоб не допустити зриву мобілізації

Мобілізують до російського війська і чоловіків з анексованого Криму. Так, аби не зривати призов, окупанти закрили півострів на в'їзд і виїзд. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України 22 квітня, передають Патріоти України.

Зазначається, що в'їзд і виїзд на тимчасово анексовану Росією територію Криму буде заборонений від 30 квітня. Російське керівництво ухвалило таке рішення, аби уникнути можливого зриву мобілізації.

Крім того, у Генштабі додають, що загарбники продовжують обмежувати права людей на тимчасово зайнятих територіях. Зокрема, ускладнюють їхнє пересування, грабують та штучно наближають гуманітарну катастрофу. Відомо також про випадки розстрілів мирного населення та волонтерів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...