"Кривавий Новий рік": Серія жахливих ДТП сколихнула Україну, багато постраждалих (фото)

У новорічні вихідні, 31 грудня 2019-го та 1 січня 2020 року, в багатьох містах України трапилося одразу декілька моторошних ДТП, які забрали життя людей і призвели до великої кількості постраждалих, передають Патріоти України.

До того ж у деяких із них винуватцями стали неповнолітні діти. Пропонуємо добірку аварій на дорогах країни напередодні та в перший день нового року.

Наприклад, 31 грудня смертельна ДТП трапилася в місті Карлівка на Полтавщині. Там 28-річний водій, житель с. Клімівка Карлівського району, не впорався із керуванням і врізався в бетонну електроопору.

Як повідомили в управлінні цивільного захисту Полтавської ОДА, в результаті ДТП пасажири авто – 28-річний житель Карлівки та 41-річна жителька села Клімівка Карлівського району – загинули на місці події.

А водій-винуватець аварії і ще двоє пасажирів його авто – 29 і 27 років – отримали травми. Їх усіх госпіталізували до місцевої райлікарні.

Не обійшлося без аварій на дорогах і в перший день нового року. На проспекті Перемоги в Києві в напрямку центру ДТП спровокував водій, як припустили в спільноті "ДТП. Київ" у Instagram, у нетверезому стані. В результаті постраждали обмежувачі.

Також вранці 1 січня біля села Велика Стариця (Київська область) потрапив у дорожньо-транспортну пригоду автомобіль Peugeot, яким керували підлітки. Фото з місця події були опубліковані на сторінці спільноти "ДТП. Київ" у Facebook.

"Сьогодні вранці біля В. Стариці підлітки каталися на авто, не справилися з керуванням і перекинулися", – йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, в авто перебували двоє дітей у віці всього по 10 років і двоє 14-15-річних підлітків. Зазначається, що коли автомобіль перекинувся, водій зняв із нього номери і зник у невідомому напрямку.

На щастя, в цій ДТП ніхто не загинув. Хоча на місце події прибули медики швидкої допомоги, поліцейські й слідчо-оперативна група.

Також у мережі виклали фото з аварії біля станції метро "Святошин" у столиці. "У когось новорічна ніч видалася буйною. Подробиці аварії і постраждалі уточнюються", – йдеться у підписі до знімків.



Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...