Кривавий слід привів до найближчого будинку: У Києві патрульні затримали ймовірних убивць

У Києві патрульні оперативно розшукали осіб, ймовірно, причетних до вбивства. Про це повідомили у Патрульній поліції Києва, передають Патріоти України.

Сьогодні, 13 лютого, близько 7-ї години патрульні отримали повідомлення про вбивство в Дарницькому районі. Заявник розповів, що біля сміттєвих баків виявив скривавленого чоловіка без ознак життя.

Інспектори Андрій Григоренко та Євгеній Кулєшов оперативно прибули на місце та розпочали пошуки вбивці. Неподалік місця події поліцейські виявили сліди крові, які вели до під'їзду багатоповерхівки, а далі — сходами до однієї з квартир. Двері до помешкання були відчинені, тож не гаючи ні хвилини, патрульні зайшли всередину. У квартирі перебували двоє чоловіків, які намагалися відмити сліди крові з одягу.

Інспектори затримали громадян, ймовірно, причетних до вбивства. Надалі, оглянувши житло знайшли й закривавлений ніж. На місце події викликали слідчих, які надалі з'ясовуватимуть всі обставини події.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...