Кривавий спорт: У США перед боєм Олександра Усика забрали з рингу на ношах американського боксера (фото)

Патрік Дей отримав удар в щелепу і втратив свідомість, а рефері покликав медиків, вирішивши навіть не відкривати рахунок.

Патрік Дей отримав удар у щелепу. Фото: sports.ndtv.com.

У Чикаго (США) в андеркарті поєдинку Олександра Усика і Чезза Уїзерспуна американський боксер Патрік Дей під час бою був нокаутований і впав в кому. Про це повідомляє ESPN, передають Патріоти України.

Турнір з боксу серед професіоналів проходив в ніч на 13 жовтня. Ключовою подією вечора став бій Усика і Уїзерспуна, в якому українець здобув перемогу. А в андеркарті бою на ринг вийшли Патрік Дей і Чарльз Конвелл, щоб поборотися за регіональний титул USBA.
Протягом всього бою домінував Конвелл. Двічі він відправляв суперника в нокдаун. У 10-му раунді Дей отримав удар в щелепу і втратив свідомість, а рефері покликав медиків, вирішивши навіть не відкривати рахунок. Дея забрали з рингу на ношах в несвідомому стані.

Повідомляється, що боксер впав в кому. Правда, невідомо, чи викликана вона отриманою травмою або медики ввели в неї спортсмена штучно. Також є інформація, що Дею вже провели операцію на головному мозку. Однак прогнозів щодо його майбутнього не дають.

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...