Кривавий злочин режиму Х**ла. "Ви зламали мою сім'ю": Дівчина, яка втратила у катастрофі МН17 батьків, звернулася до винуватців катастрофи

Дівчина з Австралії на ім'я Ванесса Різк втратила батьків у катастрофі рейсу МН17 Malaysian Airlines. Вона звернулася до винуватців катастрофи і сказала, що вони зламали її сім'ю найгіршим способом, який тільки можна собі уявити. Постраждала звернулася до них через суд, пише "Укрінформ", передають Патріоти України.

Різк додала, що в день трагедії вона твердо вирішила, що вбивці ніколи не зламають її дух і здатність жити і любити так, як цього хотіли її загиблі батьки.

Відзначається, що про катастрофу літака їй повідомила подруга мами, після чого та увімкнула телевізор. Дівчина побачила розбитий літак на поле з квітами. Ці кадри через роки залишилися в її голові. Різк сказала, що була дуже засмучена і не могла усвідомити те, що трапилося. Дівчина всього кілька годин тому отримувала повідомлення від батьків, що вони чекають рейс.

Вона розповіла, що подзвонила своєму батькові, але він не взяв слухавку. З батьками були тоді друзі, і вона відразу набрала їм, і вони відповіли. Це був хороший знак, зазначила Різк. Але потім вона була шокована, дізнавшись, що батьки летіли іншим літаком.

Дівчина пригадала, що тоді вони з братом сиділи у нього на ліжку і не знали, чи були батьки в збитому літаку, чи ні. Однак в один момент вони дізналися, що їхньої сім'ї не стало. Різк сказала, що її люблячих батьків, які не були ні в чому винні, вбили в небі. Постраждала заявила, що ніхто не був покараний за дії, які так драматично змінили все її життя. 17 липня 2014 роки я втратила батьків назавжди, сказала вона.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...