Криза на кризі: У Кривому Розі через аварійне відключення світла задихнулись 11 хворих на коронавірус, - ЗМІ

У мережі з’явилась інформація про смерть 11 COVID-пацієнтів у лікарні Кривого Рогу через аварійне відключення світла. Натепер відомості перевіряють правоохоронці. Про це повідомили в пресцентрі Криворізького районного управління поліції, передають Патріоти України.

“9 листопада під час моніторингу мережі Інтернет, в одному з Telegram-каналів, працівники поліції виявили інформацію суспільно-резонансного характеру. Так, у повідомленні йшлося про смерті 11 пацієнтів, хворих на COVID-19, унаслідок вимкнення електропостачання в приміщені однієї з лікарень Криворізького району”, — ідеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що у вказану дату не було ані відключення електроенергії, ані смертей пацієнтів. А втім, перевірка триває.

Чутки про смерть 11 COVID-пацієнтів, під’єднаних до ШВЛ, 11 жовтня 2021 року перевіряв місцевий журналіст і блогер Олег Єрмолинський сьогодні, 9 листопада.

Так, заступниця головного лікаря медзакладу заявила, що 11 жовтня поточного року не було жодного померлого від COVID-19. Однак журналісти відшукали рідних двох померлих пацієнтів, які підтвердили дату смерті.

До того ж на цвинтарі, де поховано цих померлих, на табличках вказано дату смерті — 11 жовтня 2021 року.

Раніше в МОЗ пояснили високу летальність серед пацієнтів на ШВЛ.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...