Ксенія Мішина розповіла, як до неї залицявся відомий російський актор

Українська акторка Ксенія Мішина пригадала, як на початку своєї кар'єри сподобалася відомому російському актору, ним виявився Сергій Гармаш, передають Патріоти України.

Майбутня зірка познайомилася з актором на знімальному майданчику фільму "Залюднений острів" у Криму. У російській стрічці Мішина зіграла епізодичну роль, але Гармаш одразу звернув на неї увагу.

"До мене підійшов Сергій та почав зі мною знайомитися. Питав, звідки я, як справи. І запропонував обмінятися телефонами. А мені там було 18 років і я: "Ого, давайте". Я дала свій телефон і він дзвонив півроку десь", - пригадала Мішина в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Увесь цей час тоді ще 50-річний актор намагався запросити Ксенію на побачення та навіть кликав до Москви, щоб допомогти з акторською кар'єрою. "Він мене кликав на побачення, але я увесь час морозилася від нього. А в один момент він поздвонив мені і сказав: "Приїзди до мене до Москви". Я сказала, ну як, я не можу. І після цього він ще раз подзвонив і сказав: "Я бачу, що ти не хочеш стати класною акторкою? Я міг зробити з тебе класну акторку, тому ти подумай, і приїзди", - поділилася Ксенія.

Зазначимо, що Сергій Гармаш народився у Херсоні, однак все одно підтримав російське вторгнення до України. Як повідомляють росЗМП, під час окупації Херсонщини тимчасова влада запросила Гармаша взяти участь у відновленні Херсонського обласного академічного академічного музично-драматичного театру.

На Дніпропетровщині чоловік вдарив ножем співробітника ТЦК

субота, 18 травень 2024, 18:41

У місті Синельникове, що на Дніпропетровщині, чоловік із ножем на співробітника територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який роздавав повістки. Про це повідомляє офіційний Telegram-канал Сухопутних військ ЗС України, передають Па...

Важко усвідомити, що людство було спроможне на таке 5000 років тому: Британці зробили важливе відкриття щодо таємниці спорудження єгипетських пірамід

субота, 18 травень 2024, 18:17

Хоча фізичні механізми створення цих грандіозних пам'яток історії стають дедалі зрозуміліші, масштаби процесу не перестають дивувати дослідників, як і знання та майстерність прадавніх єгиптян. Ймовірно, стародавні єгиптяни могли використовувати водойму...