Ксенія Собчак звинуватила українців у нацизмі: "Хорошая руская" образилась на бойкот російської топ-моделі

Собчак звинуватила українців у нацизмі через гнівні коментарі під постом Zara з російською моделлю.

Російська журналістка Ксенія Собчак почала звинувачувати українців у нацизмі, вторячи російській пропаганді. Відповідний пост Собчак написала у Telegram.

Собчак вивів із себе скандал із брендом одягу Zara, який використав для нової кампанії відому російську топ-модель Наталю Водянову. Українці вважали співпрацю бренду з росіянкою недоречною в той час, як армія РФ займається окупацією та масовими вбивствами громадян України. Деякі з них висловили своє невдоволення Zara у коментарях.

Собчак у відповідь вибухнула критикою, звинувачуючи українців у «нацизмі».

«Ну, ось не соромно? Що за нацизм взагалі? (...) Тобто люди сидять у важкій ситуації, але їм правда здається, що головне, з чим треба поборотися, це щоб росіяни нічого не рекламували, не знімали фільми для Канн, не виїжджали з Росії і т. д. ? Це взагалі-то нацизм», – написала російська журналістка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...