Ксенію Мішину шахраї "розвели" на кругленьку суму: Актриса поділилась подробицями

Актриса Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками сумною новиною - вона стала жертвою шахраїв. Як розповіла знаменитість на своїй сторінці в Instagram, до неї звернулася баєр із проханням про рекламу.

Ксенія вирішила перевірити товар на собі, тому запропонувала дівчині бартер. Таким чином баєр мала викупити з-за кордону брендові речі та відправити їх Ксенії, а та, своєю чергою, зробити їй рекламу.

Однак сума замовлення виявилася більшою, ніж реклама в соцмережах Мішиної. Тому баєр попросила 100% передоплати в розмірі 15 тисяч гривень.

Мішина розповіла, що скинула дівчині ці гроші на банківську карту, бо раніше вона співпрацювала з багатьма блогерами. Однак, як виявилося, це була шахрайка.

Скріншот Instagram

Баєр отримала гроші і видалила свою сторінку в Instagram. Ксенія намагалася з нею зв'язатися, але безрезультатно.

Скріншот Instagram

"Минуло два тижні. Я їй учора пишу... І все. У результаті немає сторінки, усе заблоковано, видалено. До побачення, Ксеніє, 15 тис грн твоїх. Я робила скріни, відчувала, що щось не те. Але цієї сторінки вже не було, потім я помітила, що вона її перейменувала. Шахраї", - додала Ксенія.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...