Кубло садистів та вбивць: Жінка Мангера вважає, раз Гандзюк облили кислотою, то було за що

Цивільна дружина глави Херсонської облради Владислава Мангера, який був відправлений у СІЗО у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк, дякує в соцмережах коментаторам, які вважають, що Гандзюк не дарма облили кислотою. Про це заявив блогер Івана Оберемко, передають Патріоти України.

"Тим часом (цивільна. - Ред.) дружина Мангера публічно "дякує за позицію" людям, які говорять, що Катя Гандзюк сама винна, що Мангер замовив облити її кислотою", - зазначив він у коментарі до скриншоту листування, уточнивши, що цивільну дружину Мангера звуть Інна Прокоф'єва.

Сама Прокоф'єва не заперечує, що перебуває з Мангером у цивільному шлюбі.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року на радницю херсонського міського голови Катерину Гандзюк напали біля під'їзду її будинку і облили сірчаною кислотою. Гандзюк потрапила в реанімаційне відділення. 4 листопада активістка померла в лікарні.

6 червня 2019 року суд ухвалив вироки виконавцям убивства Гандзюк - вони отримали від трьох до шести з половиною років ув'язнення. Окремо судять Ігоря Павловського, якого слідство вважає посередником між замовниками та виконавцями вбивства. Підозрюваними в замовленні та організації нападу є Владислав Мангер і Олексій Левін.

У червні 2020 року досудове розслідування у справі вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк було продовжено до 29 липня.

Правоохоронці 16 червня доставили Мангера до Києва в Печерський районний суд, де суддя почав розгляд клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. 19 червня суд підтримав обвинувачення і заарештував підозрюваного без права на заставу до 28 липня.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...