Кубок Америки-2024 проходить емоційніше цьогорічного Євро: Футболісти Уругваю побилися з фанатами Колумбії (відео)

Дарвін Нуньєс пішов з'ясовувати стосунки з фанатами Колумбії

На Копа Америка сталася масова бійка між футболістами та уболівальниками. Інцидент трапився одразу після півфінальної гри Колумбія - Уругвай. Нагадаємо, колумбійці перемогли і вийшли у фінал турніру.

Після фінального свистка на трибунах відбулися сутички між гравцями і фанатами. У центрі інциденту опинився нападник Ліверпуля Дарвін Нуньєс, а поруч із ним перебували захисник Барселони Рональд Араухо і захисник Атлетико Мадрид Хосе Марія Хіменес. Окрім кулаків у хід йшли різні предмети, зокрема – банки з-під напоїв.

Лише запізніле втручання співробітників служби безпеки призвело до того, що футболісти повернулися на поле разом із деякими членами своїх родин, які пішли за ними.

Капітан збірної Уругваю Хіменес заявив, що гравці мусили це зробити, адже побоювалися за безпеку своїх родин і тому стали на їхній захист.


66 найважливіших об'єктів "Укренерго" укриє антидроновий захист, що витримає атаку "Шахедів"

вівторок, 20 серпень 2024, 8:05

В Україні на фінальну пряму вийшло будівництво першої черги антидронового захисту високовольтного обладнання на 41 об’єкті компанії, яким керує "Укренерго". Ще на 22 об’єктах компанії будівництво першої черги захисту завершує Державне агентство з відно...

За чи проти: Соціологи з'ясували, як українці ставляться до легалізації медичного канабісу

вівторок, 20 серпень 2024, 7:44

Відносна більшість українців позитивно ставляться до легалізації медичного канабісу. Останнім часом ставлення до легких наркотиків змінюється, передають Патріоти Україниз посиланням на дані опитування КМІС. На базове запитання (без додаткової інформаці...