Куди дивиться СБУ? Відомий пропагандист Путіна похвастався фото і відео з Києва

Російський телеведучий і пропагандист Борис Корчевніков приїхав до української столиці. Відповідне відео з центру Києва він опублікував на своїй сторінці в Instagram, показавши, чим займається в країні, яку постійно обговорює на федеральних каналах РФ, передають Патріоти України.

Зокрема телеведучий розповів, що сприяє реставрації двох соборів у Києво-Печерській лаврі. Окрему увагу Корчевніков приділив лікарні з храмом святого Агапіта.

"Колись у ній бували ще наші царі. Потім, за радянських часів, запустіння. Сьогодні ця будівля знову належить Києво-Печерській лаврі, і ми дуже хочемо, щоб тут знову була монастирська лікарня", – розповів пропагандист.

Також він опублікував спільний знімок із отцем Олександром Клименком, який був переможцем "Голосу", і матушкою Світланою. Кадр було зроблено у Києві.


Слід зазначити, що у 2014 році Служба безпеки заборонила Корчевнікову і ще деяким російським пропагандистам в'їзд в Україну. У відомстві уточнювали, що термін дії відповідної постанови встановлювався залежно від прізвища журналіста, а саме від 3 до 5 років.

Коли саме у Корчевнікова закінчується термін, невідомо. Існує ймовірність, що це вже відбулося. Крім того, журналіст раніше потрапив до бази сайту "Миротворець".

"Офіційно заборонено в'їзд в Україну через журналістську діяльність, що спрямована на пропаганду війни проти України", – йдеться в описі на сайті.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...