Куди поділась партнерка Зеленського по доленосному серіалу "Слуга народу" Катерина Кістень, і чому акторка наполегливо захищає "хороших росіян"

Кар'єра Катерини могла б і далі стрімко розвиватись, однак на початку великої війни заслужена артистка України, кавалерка Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня і володорка численних артистичних премій прийняла рішення залишити Київ, рідний театр і вирушила біженкою закордон.

Наразі Катерина Кістень понад два роки проживає у Швеції. Зірка серіалів "Коли ми вдома" та "Слуга народу" оселилася у Стокгольмі, де велика кількість росіян.

Опинившись в новому для себе оточенні, Кістень зіткнулася з чималою кількістю російських емігрантів. Акторка каже, що поважає тих російських колег, які залишили свою країну та висловлюють чітку позицію стосовно війни. Водночас засуджує тих, хто залишився у країні окупанта.

"Вони страждають більше, ніж ми тут (у Швеції – ред.), тому що це їх стосується більше, ніж будь-кого. Вони всі несуть за це внутрішню відповідальність. Вони всі включилися в роботу гуманітарну. Я просто постійно бачу ці очі, і я не можу цій людині сказати: "Гей ти, руський". Я на такому рівні не можу, людському",
– розповідає Катерина.

Цим вона дещо обурила деяких своїх шанувальників, однак є і ті, які подякували Катерині за її відвертість.

Проте, переглянувши соціальні мережі акторки, можна зрозуміти, що її позиція стосовно війни є виразною. Навіть за межами країни жінка активно підтримує зв'язок з Україною, публікуючи відомості про збори та закликаючи до єдності й сміливості.

Катерина Кістень зробила багато для українських дітей, які опинилися в Стокгольмі в ролі біженців, надаючи їм підтримку та допомагаючи людям, які перебували у скрутній ситуації. Крім того, активно просувала правду такою, якою вона є, а не лише так, як показують по телебаченню за кордоном.

Навіть у нових умовах Катерина знайшла можливість продовжувати свою кар'єру. Зокрема, зараз Кістень часто грає ролі у виставах, а зовсім скоро на екрани вийде стрічка, у якій вона знялась "Лишайся онлайн".

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...