Куди поділась партнерка Зеленського по доленосному серіалу "Слуга народу" Катерина Кістень, і чому акторка наполегливо захищає "хороших росіян"

Кар'єра Катерини могла б і далі стрімко розвиватись, однак на початку великої війни заслужена артистка України, кавалерка Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня і володорка численних артистичних премій прийняла рішення залишити Київ, рідний театр і вирушила біженкою закордон.

Наразі Катерина Кістень понад два роки проживає у Швеції. Зірка серіалів "Коли ми вдома" та "Слуга народу" оселилася у Стокгольмі, де велика кількість росіян.

Опинившись в новому для себе оточенні, Кістень зіткнулася з чималою кількістю російських емігрантів. Акторка каже, що поважає тих російських колег, які залишили свою країну та висловлюють чітку позицію стосовно війни. Водночас засуджує тих, хто залишився у країні окупанта.

"Вони страждають більше, ніж ми тут (у Швеції – ред.), тому що це їх стосується більше, ніж будь-кого. Вони всі несуть за це внутрішню відповідальність. Вони всі включилися в роботу гуманітарну. Я просто постійно бачу ці очі, і я не можу цій людині сказати: "Гей ти, руський". Я на такому рівні не можу, людському",
– розповідає Катерина.

Цим вона дещо обурила деяких своїх шанувальників, однак є і ті, які подякували Катерині за її відвертість.

Проте, переглянувши соціальні мережі акторки, можна зрозуміти, що її позиція стосовно війни є виразною. Навіть за межами країни жінка активно підтримує зв'язок з Україною, публікуючи відомості про збори та закликаючи до єдності й сміливості.

Катерина Кістень зробила багато для українських дітей, які опинилися в Стокгольмі в ролі біженців, надаючи їм підтримку та допомагаючи людям, які перебували у скрутній ситуації. Крім того, активно просувала правду такою, якою вона є, а не лише так, як показують по телебаченню за кордоном.

Навіть у нових умовах Катерина знайшла можливість продовжувати свою кар'єру. Зокрема, зараз Кістень часто грає ролі у виставах, а зовсім скоро на екрани вийде стрічка, у якій вона знялась "Лишайся онлайн".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...