"Куди ви, б***ь, усі ходите? У труні зачіску ніхто не побачить!": Як мери італійських міст заганяють жителів додому під час карантину (відео)

Згідно з останніми даними, в Італії хворих вже більше 70 тис. осіб, з них близько 7,5 тис. загинули.

Італійці не хочуть припиняти прогулянки. Фото: соцмережі.

Італія — один з головних осередків коронавірусу у всьому світі. Самоізоляція там — не особистий вибір кожного, а вимога влади. Іноді мери заганяють тих, хто ігнорує карантин особисто, зазначають Патріоти України.

Згідно з останніми даними, в Італії хворих вже більше 70 тис. осіб, з них близько 7,5 тис. загинули. Влада там вже давно ввела жорсткий карантин — люди можуть виходити на вулицю, якщо їм потрібно вигуляти собаку, купити продукти або зайти в аптеку. За порушення карантину передбачено штраф від 400 до 3000 євро.

Незважаючи на це, далеко не всі італійці слухають владу — деякі досі гуляють і збираються великими групами. Через це мери міст і комун регулярно звертаються до громадян, закликаючи їх дотримуватися карантину. А іноді потрібен навіть особистий вплив. Підбірка з найбільш емоційними мерами дуже швидко розійшлася мережею.

Президент Кампанії Вінченцо Де Лука: «До мене дійшли новини, що деякі з вас хочуть влаштувати випускні вечірки. Так ось — ми відправимо до вас поліцію. З вогнеметами».

Катено де Лука, мер Мессіни: «Я піймаю вас завтра! Не через рік — завтра! Я тут мер, ви не будете гуляти у моєму місті».

Мер комуни Гуальдо-Тадіно Массіміліано Прескутті: «Я звертаюся до всіх вас — куди ви, б***ь, усі ходите? Ви і ваші собаки, у яких, мабуть, запалення простати« (італійці часто використовують собак для порушення карантину — прим. НВ)

Мер Барі Антоніо Декар (йде по пляжу і бачить людей): «Ви не можете грати тут в пінг-понг! Ідіть додому. Пограйте у відеоігри. Я мер цього міста, і я змушу вас дотримуватися правил. Мені не потрібні ваші виправдання — ви повинні бути вдома».

Мер Лючеро Антоніо Тутоло: «Чи користуєтеся мобільними перукарнями? Якого х** вам це потрібно? Ви розумієте, що труни у вас будуть закриті? Хто вас, б***ь, взагалі побачить у закритій труні з вашою гарною зачіскою?»

Мер Реджо-Калабрії Джузеппе Фалькомата: «Я бачив жителів, вони прогулювалися по вулиці компаніями, вони були з собаками, які помітно втомилися гуляти. Я підійшов і сказав їм: Слухайте, це не фільм. Ви не Уілл Сміт, а це не „Я — легенда“. Ідіть додому».

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...