Кухар запевняє, що має попит: У меню київського кафе побачили сендвіч, який коштує більше 2000 грн. (фото)

Биків, з яких роблять одні з найдорожчих стейків, вирощують в спеціальних умовах.

В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.

У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.

Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.

Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.

"Спека себе ще покаже": Діденко озвучила прогноз на День Незалежності і заінтригувала "сюрпризами" до кінця серпня

субота, 23 серпень 2025, 11:24

На вихідних, 23 та 24 серпня, в Україні очікується доволі прохолодна погода. Дощі із західних та північних областей перемістяться у центральну, східну та південну частину України, де на них вже зачекалися. Про те, якої погоди очікувати українцям на Ден...

Статистика жахає! В Україні зростає смертність у ДТП - названо головну причину аварій

субота, 23 серпень 2025, 10:27

В Україні зростає кількість смертельних аварій, головною причиною яких є перевищення швидкості. Про це повідомив начальник Департаменту патрульної поліції Олександр Білошицький, передають Патріоти України. За даними поліції, у січні–липні 2025 року в к...