В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.
Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
21 червня в Бірмінгемі відбувся вечір боксу, під час якого чемпіон Великої Британії в напівсередній вазі Кона Вокер (16−3−1, 7 KO) переміг співвітчизника Ліама Тейлора (28−3−1, 14 KO), передають Патріоти України. Темп бою був доволі високим. Вокер пост...
Як відомо, розмір пенсії в Україні залежить від середньої зарплати по країні, власної зарплати пенсіонера та страхового стажу, передають Патріоти України. Для виходу на пенсію більшості українцям необхідно досягти пенсійного віку (60 років) та мати 35 ...