
В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.

Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
У Радянському Союзі дитячі мрії про іграшки часто наштовхувалися на реальність дефіциту, коли полиці магазинів рідко радували новинками. Прості машинки, ляльки та конструктори були звичним асортиментом, але справжньою сенсацією ставали рідкісні іграшки...
"Жовтень завершується красивою погодою. Не без дощів, але із оцим прекрасним жовтим сонцем на жовтих листочках. Що завтра, 31-го жовтня? Дощі найбільш ймовірні на півночі та північному сході України. На решті території - без опадів", - про це у Фейсбуц...