В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.
Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
В Україні відстрочка від мобілізації надається лише за наявності законних підстав. Якщо ж військовозобов’язаний громадянин змінює місце роботи чи втрачає підставу для відстрочки, вона може бути анульована у найкоротші терміни, передають Патріоти Україн...
Вже незабаром українці знову відчують на собі наслідки переведення годинників. Ця традиція, хоч і викликає багато суперечок, продовжує діяти в нашій країні. Щороку мільйони людей змушені адаптуватися до зміни часу, що може впливати на їхній біоритм та ...