В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.
Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
Ми починаємо старіти раніше, ніж думаємо - вже у 30 років в організмі запускаються непомітні, але тривожні зміни. Такий висновок зробили китайські вчені, проаналізувавши тканини 516 зразків органів від людей віком від 14 до 68 років, передають Патріоти...
З липня цього року Пенсійний фонд України перебрав на себе функції призначення та виплати соціальних допомог, якими раніше опікувалися органи соцзахисту. У тому числі й функції з призначення компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які пос...