Кухар запевняє, що має попит: У меню київського кафе побачили сендвіч, який коштує більше 2000 грн. (фото)

Биків, з яких роблять одні з найдорожчих стейків, вирощують в спеціальних умовах.

В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.

У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.

Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.

Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.

Інтелектуальна, тепла і дуже щира жінка: У Херсоні через російський обстріл загинула доцентка місцевого університету

понеділок, 24 листопад 2025, 17:07

У Херсоні російські терористи вбили доцентку кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету Марину Губу. Про це 24 листопада повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передають Пат...

Зникла цивілізація мала дивовижні знання математики та астрономії: Науковці знайшли ключ до календаря сонячних затемнень майя

понеділок, 24 листопад 2025, 16:35

Вчені пояснили, як майя прогнозували астрономічні явища протягм століть. В рамках дослідження вдалося з'ясувати, що таблиці затемнень у Дрезденському кодексі майя базувалися на місячних циклах та коригувалися з часом для збереження точності, передають ...