В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.
Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
В Україні спостерігається чергове зниження цін на цибулю. Протягом цього тижня українські виробники стали масово знижувати ціни на цю продукцію, у зв’язку зі стрімким зниженням якості ріпчастої цибулі, закладеної у сховища у 2024 році. Про це повідомля...
Поліція викрила десятки схем незаконного переправлення чоловіків за кордон у 19 областях України. Фігурантам вручили підозри, передають Патріоти України з посиланням на Нацполіцію. Правоохоронці у рамках кримінальних справ провели 270 обшуків. Викрили...