
В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.

Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
Хоча цифровий військово-обліковий документ Резерв ID у застосунку Резерв+ став основним, паперовий документ залишається дійсним. Про це розповів керівник директорату цифрової трансформації Міноборони України Артем Романюков в ефірі телемарафону Єдині н...
Тривалі морози на рівні -10°C можуть призвести до посилення відключень світла, адже споживання різко зростає і його нічим перекрити. Водночас у грудні в Києві таких холодів не прогнозують, тож за відсутності нових обстрілів серйозного погіршення ситуац...