В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.
Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
Українські діти, які прибувають до польських шкіл, часто стикаються з викликами, пов'язаними з «полоноцентричністю» місцевої освітньої системи. Про це заявила кандидатка історичних наук, дослідниця міграційної політики у Центральній та Східній Європі т...
На заході Німеччини 31 травня на житловий будинок упав легкомоторний літак – загинули пілотеса та ще одна людина. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на DW. Нещасний випадок стався в містечку Коршенброх, розташованому на захід від Дюссел...