В одному з японських кафе Києва подають сендвіч вартістю у 2200 гривень. Ціна обумовлена тим, що в його склад входить спеціальна яловичина. Відповідна позиція вказана в меню закладу, передають Патріоти України.
У сендвіч входить стейк з японської мармурової яловичини вагю класифікації А5, який коштує чималих грошей. Вважається, що це м'ясо настільки ніжне, що буквально тане в роті.
Для того, щоб домогтися такого результату в Японії биків цієї породи вирощують в особливих умовах: роблять масаж, включають музику та дають саке на обід.
Шеф-кухар Антон Васильєв у коментарі ЗМІ, підтвердив вартість страви. За його словами, сендвіч має попит. Блюдо складається з білого хліба, свіжої капусти, домашнього соусу тонкацу з яблуками, морквою та цибулею, а також стейка вагю. В середньому в Києві 100 грамів такого м'яса обійдеться в 700-800 гривень.
У неділю, 4 травня, балістична ракета, випущена хуситами з Ємену, впала на територію аеропорту Бен-Гуріон, поранивши шестеро людей. Про це повідомляє Times of Israel, передають Патріоти України. Військові заявили, що здійснили кілька спроб перехопити р...
У Змієві з річки Мжа дістали частини тіла чоловіка. Тіло людини знайшла місцева жителька, яка прогулювалася мостом і зупинилася, щоб помилуватися качками та рослинами в річці. Саме тоді вона помітила щось схоже на частини людського тіла й одразу зателе...