Кулаком прямо в обличчя: У Києві водій Mercedes побив працівника евакуатора

В центрі Києва водій автомобіля Mercedes побив водія евакуатора, бо йому не сподобалося, що транспорт загородив проїзд. На відео видно, як Mercedes під’їжджає до евакуатора, при цьому зупиняється на пішохідному переході. Буквально за лічені секунди, водій іномарки підходить до водія евакуатора, щось йому каже та б’є кулаком по обличчю. Від удару у водія евакуатора падає на землю кашкет, повідомляють Патріоти України.

Подія сталася сьогодні вранці на вулиці Велика Васильківська, 104, біля поліклініки. В Департаменті транспортної інфраструктури КМДА кажуть, що причина побиття водія евакуатора банальна – чоловіку не сподобалося, що евакуатор зайняв частину проїзду.

"На вулиці Велика Васильківська відбувалася евакуація автомобіля. Інспектор з паркування виписував штраф та здійснював фотофіксацію транспортного засобу. В цей час під’їхав Mercedes. Водій іномарки почав словесну перепалку з водієм евакуатора, а потім просто вдарив його по обличчю і поїхав далі. Водій сказав, що евакуатор заважав йому рухатися по вулиці і через евакуатор немає як проїхати. В той момент проводилися евакуація автомобіля, що немає ніякого стосунку до водія Mercedes. Свої претензії чоловік висловив не інспектору, який проводив евакуацію, а саме водію евакуатора", - розповіли в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Там додають, що водій евакуатора не подавав заяву про напад в поліцію, тому водій Mercedes, скоріш за все, не отримає покарання за свій вчинок. В момент конфлікту інспектор з паркування вводив данні про інший автомобіль і не мав змоги зафіксувати момент нападу водія Mercedes. Все відбулося за лічені секунди.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...