"Кулі будуть не страшні": Російським "мобікам" видали "свічки для захисту" і порадили запалювати їх просто в бою (фото)

У Пермському краї (РФ) мобілізованим на злочинну війну проти України видають свічки, які нібито мають захистити солдатів. Мовляв, вони допоможуть "вигнати злих духів" і відвернути кулі, передають Патріоти України.

Такі свічки "мобікам" радять запалювати під час бою. На упаковці намальований хрест, а також написана чи то молитва, чи пропагандистське напуття (до речі, з помилками). Про це Telegram-каналу "Пермь 36,6" розповів один із військових і показав фото "щедрого подарунка".

Скільки саме таких "свічок для захисту" відправлять на фронт, інформації немає. За словами мобілізованого, їм також видали "другосортну" форму, тоді як контрактники отримали нове обмундирування.

"Запали свічку в бою, не знаючи страху – і кулі не страшні. Своїх ми не кидаємо, адже сила в правді", – написано на пакованні свічки.

Мобілізованому така ідея не сподобалася. "Це п**дець якийсь, я все більше дивуюся з таких приколів. Поголовно видали такі свічки в роті. Який баран їх запалюватиме в бою, цю свічку захисту? Як форму чи берці нові видати, так не дозволяють терміни, а як роздати по свічці, так без проблем", – заявив російський солдат.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...