"Куля на війні не взяла, а мажори вбивають": Під Києвом страшною смертю загинув ветеран АТО (фото)

Ветеран АТО Руслан Сивірський (позивний Абдула) загинув страшною смертю в селі Нові Петрівці Київської області - його збив автомобіль, травми виявилися несумісними з життям. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила депутат Вишгородської районної організації ВО "Свобода" Валентина Парчук, передають Патріоти України.

За її словами, трагедія сталася в ніч на вівторок, 26 січня, автомобіль збив чоловіка на пішохідному переході. "Куля на війні не взяла, а мажори вбивають", - написала вона.

У той же час сільський голова Нових Петрівців Родіон Старенький заявив, що ДТП сталася вночі, за кермом авто була дівчина. Вона стверджує, що не побачила чоловіка, так як було темно.

Прощання з ветераном АТО відбудеться в четвер, 28 січня, в морзі Вишгородської центральної районної лікарні. Після тіло транспортують у Кропивницький, де і поховають.

Як відомо, Руслан Сивірський був родом з Кропивницького. У 2015-2016 роках служив у батальйоні особливого призначення "Січ" на Донбасі. Останні роки життя працював у Київській області. У нього залишилася літня мати.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....