Куля пройшла через голову: Мешканка Бучі розповіла, як окупанти застрелили матір у неї на очах

Мешканка Бучі Тетяна Січкар, яка з початку окупації російськими військовими залишалася в місті разом з батьками, розповіла, як вбили її матір. Це сталося у неї на очах, передають Патріоти України.

За словами дівчини, вона разом з батьками щодня ходила до бабусі готувати, тому що у неї вдома була грубка на дровах. В один із днів вся сім'я йшла вулицею до комендантської години. На руках були білі пов'язки. "І в якийсь момент дуже гучний постріл поруч. Настільки гучний, що я оглухла на одне вухо", - розповіла дівчина в ефірі телеканалу Україна 24.

Російські терористи вистрілили жінці в голову. "Я йшла за мамою. Я побачила, як куля пройшла у мами ззаду з голови. Я бачила, як вона впала. Ми впали всі. Я розумію, що нас бачили. Бачили, що ми сім'я, але чомусь мішенню обрали маму", - сказала Тетяна. За її словами, сім'я пережила багато труднощів, але вбивство матері стало найважчим з них.

і"Я з самого початку війни була в Бучі. Я можу довго розповідати, як нам було важко виживати без світла, без газу, води. Як нам було страшно, коли нас розстрілювали вдень і вночі. Як мені було страшно засипати, тому що постійно літали ракети. Мені було страшно, коли у дворі перебудовувалися колони російських танків. Було страшно, коли росіяни влаштовували обшуки в будинках. Але до цього ми звикли. Ми навіть стали звикати до того, що сусіди щодня розповідають, що десь вбили когось із наших знайомих. Але все це меркне на тлі того, що сталося у мене на очах", – каже дівчина.

"Якщо всі події в Бучі - це постановка і фейк, подивіться мені в очі та скажіть: де моя мама?", - звернулася дівчина до всіх пропагандистів, які не вірять, що в Україні відбувалися звірства.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...