Кулінар Клопотенко отримав від дівчини... пропозицію руки та серця

Відомий український шеф-кухар та ресторатор, зірка шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко повідомив радісну звістку в мережі. Кулінар розповів, що йому освідчилася дівчина. У своєму Instagram знаменитість поділився, що пропозицію руки та серця він отримав у незвичайний спосіб, передають Патріоти України.

Річ у тім, що дівчина Софія зробила це не наживо, а через додаток "Дія". Днями у застосунку з'явилася можливість онлайн-освідчення, тому невідома вирішила вийти заміж за Клопотенка.

Євген зробив скріншот з "Дії", де йому прийшло таке повідомлення: "Вітаємо, Євген! Вам пропозиція руки та серця! Софія бажає бути з вами в радості, здоровʼї та багатстві в законному шлюбі. Ви приймаєте пропозицію?".

Тепер у кухаря є 14 днів на роздуми, аби вирішити, чи погоджується він на одруження. "Вже можна освідчуватися онлайн, ви знали? Мені ось сьогодні (10 вересня – ред.) освідчилися", – написав Клопотенко.

Ресторатор не став розкривати особу дівчини, яка йому освідчилася. Він приховав її прізвище і наразі відомо лише, що її ім'я Софія. Поки що Євген не відповів, чи погодився він на шлюб через "Дію".

Спеціальний гість: До Києва разом із сином приїхав голлівудський актор Майкл Дуглас (фото)

середа, 11 вересень 2024, 15:52

Майкл Дуглас прибув до Києва вранці, 11 вересня, на потязі Укразалізниці у складі великої делегації, в якій крім Дугласа із сином приїхав держсекретар США Ентоні Блінкен, міністр закордонних справ Великої Британії Девід Лемм, президент Литви Ґітанас На...

Вимоги "статутів" не мають юридичної сили: Примушувати школярів носити форму чи певний тип одягу незаконно, - освітній омбудсмен

середа, 11 вересень 2024, 15:43

Освітній омібудсмен Сергій Горбачов заявив, що примушувати українських школярів носити шкільну форму чи певний тип одягу незаконно і єдиними рекомендаціями до такого одягу є охайність, відповідність сезону та зручність, зокрема під час перебування учні...