Кульки із хвилястим хутром: Коти незвичайної породи завоювали серця всієї мережі (фото)

Шерсть кошенят породи селкірк-рекс дуже м'яка на дотик.

Кошенята породи селкірк-рекс захопили серця всієї мережі через свій незвичайний вид. Їх відмінна риса - ангельські кучері. Ця унікальна порода була названа в честь гірського хребта Селкерк в Монтані, де в посліді в притулку для тварин в 1987 році і народилася перша з них кішка, повідомляють Патріоти України.

Знайомтеся з Тоні, Менні, Сосою та Ельвірою, чотирма чарівними пухнастими хутряними кульками зі Швейцарії. Сьогодні ці малюки вже встигли розтопити серця всіх в соціальних мережах, додавши до вже існуючого аккаунту в Instagram досить чимало фоловерів - на даний момент за кошенятами стежать 111 тисяч користувачів.

Шерсть кошенят породи селкірк-рекс дуже м'яка на дотик, звідси і назва "плюшевий ведмедик". Взагалі, це дуже дивні створіння, милуватися ними можна до нескінченності.

Фото: instagram.com/gina_and_gepetto

Фото: instagram.com/gina_and_gepetto

Цікаво, що всі кошенята народжуються кучерявим, але через 4 місяці шерсть починає різко випростатися. У віці 8-10 місяців вона починає знову ставати хвилястою.

Фото: instagram.com/gina_and_gepetto

Фото: instagram.com/gina_and_gepetto

Фото: instagram.com/gina_and_gepetto

Фото: instagram.com/gina_and_gepetto


Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...